PODJELA“ PAKETA ŽIVOTA“ OBITELJIMA U SOCIJALNOJ POTREBI

U humanitarnoj udruzi „Rijeka ljubavi“ nema odmora radi se punim kapacitetom i na veliku radost obitelji u socijalnoj potrebi dijele se „paketi života“ koji se svakodnevno nadopunjavaju zahvaljujući dragim donatorima.
Tako smo i danas pakete obogatili sa novim ljetnim japankama, pristiglom hranom pred istekom roka i to većom količinom što nas izuzetno raduje, a donacija naše sugrađanke F.E. slatkiša i jednog pileta uručena je obitelji sa 9-tero članova.
Naša radost je vidjeti vesela i zadovoljna lica naših korisnika koji svakodnevno napuštaju udrugu sa obogaćenim paketima života zahvaljujući našim dragim dobročiniteljima.
Podjela paketa života se nastavlja do kraja mjeseca uz obećanje novih donacija.
Molimo naše drage prijatelje, dobročinitelje da pruže svekoliku pomoć jer smo u potrebi za brašnom što smo već objavili, ali na žalost donacije nisu pristigle.
Ova zamolba za brašnom uveliko bi poboljšala kvalitetu života naših korisnika koji žive na rubu siromaštva s obzirom da nam u donaciji stiže kvasac, svježi sir i mliječni proizvodi pa bi korisnici mogli pripremiti si kvalitetan objed.
Našim dragim donatorima zahvaljujemo na nesebičnoj ljubavi prema obiteljima u socijalnoj potrebi, jer ruka koja daruje može mijenjati svijet na bolje, a upravo se to dešava u srcima naših dobročinitelja.

Vaša „Rijeka ljubavi“ s ljubavlju

U Osijeku, 23.06.2020.
Predsjednica udruge: Štefica Čučak