VELIKA DONACIJA DUKAT MLIJEČNE INDUSTRIJE ZAGREB

Danas nam je veliko radosno iznenađenje kako za humanitarnu udrugu „Rijeka ljubavi“ tako i za naše korisnike upriličio nam je naš donator Dukat mliječna industrija Zagreb koji nas nikada, ama baš nikada ne zaboravlja.
Nakon dužeg vremena zrake sunca obasjale su našu Udrugu, jer stigla je donacija našeg izuzetno dragog i voljenog donatora zlatnog Dukata koji pokazuje veliku empatiju prema Slavoniji i siromašnim obiteljima u „Rijeci ljubavi“, a naročito prema najmlađoj populaciji. Donirao nam je svježe mlijeko i ukusnu poslasticu Kinder pingue
Ova izuzetno vrijedna donacija unijet će radost i slatki okus u mnoge obitelji, obradovat će naše mališane, trudnice, bolesne, starce i sve naše korisnike obitelji u socijalnoj potrebi.
Ruka koja daje može promijeniti svijet na bolje, a upravo takav primjer daje naš dragi donator Dukat mliječna industrija Zagreb.
Neka dragi Bog blagoslovi njihovo humano djelo, te sve one kojima će ova donacija pomoći da se barem na kratko osjećaju zbrinutim i voljenim.
Zahvaljujemo se našim donatorima koji redovito pune s ljubavlju donacijama „Rijeku ljubavi“ i vraćaju osmijeh svakom našem korisniku.