VELIKA DONACIJA HIGIJENSKIH POTREPŠTINA OD TVRTKE LABUD D.O.O IZ ZAGREB

Na veliku radost humanitarne udruge „Rijeka ljubavi“ i obitelji u socijalnoj potrebi veliko iznenađenje priredila nam je tvrtka Meteor Grupa Labud d.o.o. vodeći hrvatski proizvođač deterdženata i sredstava za čišćenje s donacijom široke lepeze higijenskih proizvoda.
Udruga nije imala mogućnosti da po donaciju ode u Zagreb, ali je naš dragi donator Labud d.o.o. iz Zagreba doletio do Đakova gdje je humanitarna udruge „Rijeka ljubavi“ svojim kombijem prevezla donaciju do Osijeka.
Ne nalazimo prave riječi zahvale za iskazan suosjećaj prema obiteljima u socijalnoj potrebi koje će zahvaljujući našem donatoru Labudu imati prijeko potrebne higijenske potrepštine i na taj način poboljšati kvalitetu života korisnika.
Tvrtka Labud unijeti će radost u domove siromašnih, jer ljubav prema potrebitima govori koliko je velik čovjek u svojoj ljudskosti.
Neizmjerno smo zahvalni što je u ovo teško materijalno i depresivno vrijeme izazvano pandemijom Labud d.o.o. iz Zagreba pokazao suosjećaj i prešao s riječi na djela kako bi vratio osmijeh i radost obiteljima u socijalnoj potrebi.
Humanost je Vaša poput čvrste splavi što kroz Hrvatsku teče do “Rijeke ljubavi“.
Dragom donatoru Labud d.o.o Zagreb kao i svim njihovim djelatnicima želimo mir i dobro uz obilje Božjeg blagoslova vaša „Rijeka ljubavi“ s ljubavlju.

U Osijeku, 02.04.2020.
Predsjednica udruge: Štefica Čučak