VELIKI KONVOJ HUMANOST NASTAVLJA SE U HUMANITARNOJ UDRUZI „RIJEKA LJUBAVI“ PODJELOM BOGATIH USKRŠNJIH PAKETA

Čovjek snuje, a Bog odlučuje.
Upravo se to događa u humanitarnoj udruzi „Rijeka ljubavi“ jer spoznavši 06. travnja 2020. da obećana Uskrsna donacija neće biti dopremljena u Udrugu doživjeli smo veliki stres i šok. Mučilo nas je pitanje kako ćemo osigurati pakete za umirovljenike koji željno čekaju i raduju se obećanim Uskršnjim paketima.
Desilo se čudo i bili smo presretni jer uz pomoć velikih humanih, plemenitih donatora koji su čak otkazali neke poslovne dogovore usmjerili su svoje donacije prema „Rijeci ljubavi“ kako bi unijeli radost i veselje među umirovljeničku populaciju.
Danas je pet kombi vozila punih prehrambenih proizvoda i higijenskih potrepština krenulo put vapajućih u velikoj potrebi naših obitelji u socijalnoj potrebi.
Povratne informacije već nam stižu od naših korisnika koji su se rasplakali, ali to su bile suze radosnice. Poruke nam stižu da smo uspjeli unijeti veliku radost i veselje i pregršt Božjeg blagoslova uz obećanje da mjesec dana neće izlaziti iz svojih domova kako bi dali svoj doprinos u borbi protiv pandemije.
Punim srcem želimo da naši građani, naša mladost, pa i dječica izađu na prelijepe ulice našeg voljenog Grada.
Da konačno šetnjice popune naši građani, a dječica ispune vriskom i cikom naše parkove i igrališta i da konačno nadoknadimo izgubljeno vrijeme u borbi protiv pandemije.
Učinimo sve dragi prijatelji da zajedničkim snagama unesemo radost i omogućimo obiteljima u socijalnoj potrebi okupljanje za blagdanskim stolom sa puno topline i ljubavi, neka se od radosti i nebo zaplavi.
Mir i dobro uz Božji blagoslov želi Vam vaša „Rijeka ljubavi“ s ljubavlju

U Osijeku, 09.04.2020. Predsjednica udruge: Štefica Čučak